Register a SA Forums Account here!
JOINING THE SA FORUMS WILL REMOVE THIS BIG AD, THE ANNOYING UNDERLINED ADS, AND STUPID INTERSTITIAL ADS!!!

You can: log in, read the tech support FAQ, or request your lost password. This dumb message (and those ads) will appear on every screen until you register! Get rid of this crap by registering your own SA Forums Account and joining roughly 150,000 Goons, for the one-time price of $9.95! We charge money because it costs us $3,400 per month for bandwidth bills alone, and since we don't believe in shoving popup ads to our registered users, we try to make the money back through forum registrations.
  • Locked thread
jink
May 8, 2002

Drop it like it's Hot.

Oven Wrangler

PaintVagrant posted:

Got rid of most of the oil coating the underside of the engine bay/ subframe. Grabbed some of these newer looking suspension parts and yanked em, no play. However the car is on ramps so the front suspension is loaded. Not sure how else to test them but the various bushings seemed intact.

You will need the car's suspension unloaded to test for play in suspension components. Only severe issues with be detectable with the full load of the car. Do you have jackstands?

Adbot
ADBOT LOVES YOU

jink
May 8, 2002

Drop it like it's Hot.

Oven Wrangler

Speaking of clunks when shifting: http://www.rogueengineering.com/bmw/TM.html

See if you have this sort of mount by checking out the DIY guide: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=804839

  • Locked thread